Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Köszöntünk a SpaRitual varázslatos világában.

Mikor megálmodtuk, hogy a SpaRitual márkát bevezetjük Magyarországon, még nem sejtettük, hogy mára már az összes olyan luxus szalon, luxus hotel és szépség centrum melyek különös gondot fordítanak a minőség mellett az egészséges, biztonságos termékek használatára, a mi termékeinkkel fog dolgozni.

Hiszünk abban, hogy amivel külsőleg tápláljuk bőrünket, ugyanolyan fontos, mint amit táplálékként elfogyasztunk. Hiszünk a természetes szépségben, hogy mindenki egyedi és megismételhetetlen, és mindenkinek jár egy kis kényeztetés. Termékeinkkel segítünk egy valódi Spa élményt varázsolni otthonodba. Körömlakkjaink és körömelixírjeink segítenek megőrizni körmeid egészségét, ápolják, erősítik azokat.

Ne feledd, a stílus te magad vagy! Ne fedd el az igazi természetes szépségedet, mert igazán vonzó és értékálló csak a saját bőrödben lehetsz! Viseld hát bátran, büszkén azt!

Ha a SpaRitual márka mellett döntesz, akkor biztos lehetsz abban, hogy testednek a legjobb minőségű, legbiztonságosabb termékeket választod, körmeid egészségesek lesznek, és körömlakkjaink által a legdivatosabb színektől fognak ragyogni.

Bármilyen kérdésed van, vagy nem vagy biztos melyik terméket válaszd, írj nekünk az info@sparitual.hu címre. Segítünk a termékválasztásban, akár körömlakk színválasztásában is adunk tanácsot.

A termékeink vegan összetevőkből - köztük igazoltan bio és fair trade növényi alapanyagokból készülnek, mentesek a parabénektől és a kőolajszármazékoktól. . A körömlakkok és körömápoló elixírek is vegan alapelvek szerint készültek, és mentesek  a DBP-től, touléntől, formaldehidtől és formaldehid gyantától.

A biztonságos összetevők, a környezetbarát formulák, a környezettudatosság és az állatkisérletek elutasítása fontos pillérei a márkának. A SpaRitual a fenntarthatóság mozgalmának élvonalában volt és van a mai napig.