Termékek Menü

SpaRitual STORY

Felgyorsult világunkban könnyen szem elől téveszthetjük az igazán fontos értékeket. A SpaRitual hisz abban, hogy le kell lassítanunk, és időt szentelni testünk, lelkünk és a szellemünk ápolására. Erről szól a Slow Beauty. Csak egyetlen hely van ahol megtapasztalhatjuk valódi énünket, ez a hely önmagunk belső világa. A SpaRitual kezelései és termékei segítenek helyreállítani a test, a szellem és a lélek harmóniáját, így felfedezhetjük önmagunkban a Slow Beauty filozófiáját.

Hiszünk abban, hogy amivel külsőleg tápláljuk bőrünket, ugyanolyan fontos, mint amit táplálékként elfogyasztunk. A termékeink vegán összetevőkből - köztük igazoltan bio és fair trade növényi alapanyagokból - készülnek, mentesek a parabénektől és a kőolajszármazékoktól.

A körömlakkok és a körömápoló elixíreink is vegán alapelvek szerint készülnek, és mentesek a DBP-tôl, touléntől, formaldehidtől és formaldehid gyantától. A biztonságos összetevők, a környezetbarát formulák, a környezettudatosság és az állatkísérletek elutasítása fontos pillérei a márkának. A SpaRitual a fenntarthatóság mozgalmának élvonalában volt és van a mai napig. Egyedülálló termékeinket és körömlakkjainkat a Slow Beauty négy kategóriájába helyeztük. Engedje át magát a SpaRitual filozófiájának, és csatlakozzon hozzánk!

Légy SpaRituális! Igazi, maradandó szépség a felgyorsult világban.

Be a SpaRitualist - Slow Beauty® for a fast world.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog