Termékek Menü

Gyakori kérdések

  1. Töredezettek és szárazak a körmeim és a körömbőröm, hogyan ápoljam?

Használd a Nutri-Thick kálciumos körömerősítőnket hetente 2-3x. A körömbőrbe masszírozz naponta kétszer egy cseppnyi Cuti-Cocktail olajat, a kezelést a Cuti-Quench krémmel tedd teljessé. Extra tippünk: házimunkához, mosogatáshoz mindig használj gumikesztyűt. A megfelelő folyadékbevitel a körmeink egészségén is meglátszik, naponta legalább 2-3 liter folyadékot igyunk!

 

  1. Körmeim lemezesen kettéválnak – gél lakkot használtam

Hetente 2-3x használd a Protein Boost körömerősítőnket, ami kifejezetten a kettéváló körmökre lett kifejlesztve. Extra tippünk: a megfelelő vitaminpótlásról se feledkezz meg! Bőrödnek, hajadnak és körmeidnek A,B,E és C vitaminokra is szüksége van!

 

  1. Az állandó körömlakkozás káros?

A körmeidnek is szüksége van pihenésre, de ha odafigyelsz a körmeid/bőröd hidratálására, a megfelelő étkezésre, vitaminszükségletedre, és a körömlakkod, körömápolóid minőségére, akkor nyugodtan viselhetsz színes körmöket akár minden nap.

 

  1. Mi az a DBP, Formaldehid, Formaldehid gyanta, Toluene, Kámfor?

Ezek mind olyan mérgező összetevők melyeknek bizonyítottan olyan káros hatásai vannak, mint a magzatkárosító hatás, rákkeltő hatás, idegrendszer károsító hatás.

Hogy elkerüld ezeket a veszélyes összetevőket használj SpaRitual körömlakkot és körömelixíreket, melyek mentesek ettől az öt mérgező anyagtól.

 

  1. A parabének miért veszélyesek?

A parabének tartósítószerek. 2010-ben a parabének ügye nagy vitát kavart. Kiderült, hogy képesek aktiválni az ösztrogén –receptorokat és így lehetséges, hogy hatással vannak a termékenységre és az ösztrögénfüggő daganatokra, mint a mellrák. Mivel sok kozmetikai és gyógyszeripari termékben jelen vannak, rendszeresen ki vagyunk téve a parabénekkel való érintkezésnek. Több mint 13 000 kozmetikai formulában használatosak és képesek a bőrön át bejutni a szervezetbe! Ha SpaRitual terméket választasz biztos lehetsz benne, hogy biztonságos testápolási terméket használsz. Termékeink mentesek a parabénektől, kőolajszármazékoktól, mesterséges színezékektől és parfümöktől.

 

  1. Mit tehetek ha nagyon száraz a bőröm?

Tegyél a testápolódba pár csepp bőrápoló olajat. A hidratáló hatást fokozhatod ha zuhanyozás után a még nedves bőrödbe masszírozod a testápoló/olaj keveréket. A krém így mélyebben beszívódik a bőrbe ami ezáltal védettebb, tápláltabb lesz.

 

  1. A sarkamon berepedezett a bőr, mit tehetek?

A sarok bőre nagyon érzékeny, sokan összekeverik a bőrkeményedést és a száraz, repedezett sarkakat. A repedezés általában azt jelenti, hogy túlreszelted a bőröd, és az kiszáradt. Minden este és reggel krémezd be a lábadat, különös tekintettel a sarkadra. Este használhatsz pamut zoknit a krémezés után, hogy fokozd a hidratáló hatást és még puhább talpakkal ébredj. Figyelj oda a reszelésnél! Mindig egy irányba húzd a talpreszelőt, hogy ne sértsd fel az érzékeny bőrt!

 

  1. Extra száraz, ekcémás bőröm van, használhatom a SpaRitual termékeket?

Az ekcéma általában a kemikáliákra való érzékenységtől alakul ki. Mivel termékeink növényi összetevőket tartalmaznak és mentesek a káros anyagoktól (lásd 5.kérdés) nyugodtan használhatod őket. Ajánlatunk extra száraz bőrre: Infinitely Loving és Close Your Eyes termékcsalád.

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.